Welkom in de wereld van de patisserie! is geschreven door Christophe Felder & Camille Lesecq met ISBN 978 90 483 1878 0 en uitgegeven door Veltman uitgevers. Dit is mijn tweede bakboek van Christophe Felder. Mijn eerste was Patisserie! Het knalroze dikke bakboek met stap voor stap foto recepten. Op het moment dat ik dit […]
Appeltaart boekreview
Appeltaart, een bakboek uit de serie Bij Janneke thuis. Geschreven door Janneke Philippi met ISBN 978 90 4521 8328 en uitgegeven door Culinair Karakter B.V. Het Appeltaart boek is een volledig herziene versie van het eerdere Appeltaart boek. Met bestaande en nieuwe recepten. Jaren geleden kocht ik het appeltaart boek. Deze kwam beschadigd binnen en […]
Het Wereld bakboek boekreview
Het Wereld bakboek met, volgens de beschrijving, het beste gebak van Gent tot New York. Geschreven door Stefan Elias met ISBN 978 94 6388 704 5 en uitgegeven door Kannibaal. Dit is mijn tweede bakboek van Stefan Elis. Het eerste was het Belgisch bakboek welke volstaat met Belgische toppers. Dit boek zit vol met Wereldse […]
Het borrelhapjes bakboek boekreview
Een keertje wat anders was mijn reden voor het aanschaffen van dit boek. Een bakboek met enkel borrelhapjes. Iets wat er tussen mijn boeken nog weinig voorkwam. Het borrelhapjes bakboek is geschreven door Laura Kieft met ISBN 978 94 6259 224 6 en uitgegeven door Forte Uitgevers BV. Het is een van de weinige kookboeken […]
Tefal snack collection productreview
Mijn huisje is niet zo groot en dan staat een flinke grill voor tosti’s al snel in de weg. Als je daarnaast ook nog graag een wafelijzer wilt voor de blog word het toch wel lastig. Toen zag ik de Tafel snack collection. Een compacte grill met verwisselbare platen. Waaronder de wafelplaten. Het pakket wat […]
Limoncello kwarktaart van Dr. Oetker product review
Een nieuwe variant van Dr. Oetker kwarktaart. Limoncello… Dit klinkt erg lekker. Ben gek op de smaak van citroen. Dus deze wilde ik graag een keer uitproberen. En laat Vaderdag nu een perfect moment zijn daarvoor. In de verpakking vind je bakpapiertje om in de (eigen) springvorm te plaatsen. Je hebt voor deze kwarktaart een […]
Het makkelijke bakboek boekreview
Het makkelijke bakboek kreeg ik van een vriendin cadeau voor de kerst. Ik ben hier al een tijdje heel erg benieuwd naar. Soms heb je zin om te bakken en niet te moeilijk te doen. Ook niet uren in de keuken te staan dan bijvoorbeeld. Zodoende dat ik dit bakboek wel erg interessant vind. Eens […]
Kant-en-klaar versdeeg review Lidl
Kant-en-klaar vers degen. Je ziet het steeds vaker voorbij komen. Zo is het kant-en-klaar pizza deeg hier niet meer weg te denken. En wat denk je van de verschillende kant-en-klaar degen van Tante Fanny. Dat zijn toch echt hardlopers in de supermarkten. Nu kwam ik in het krantje van de Lidl kant-en-klaar deeg tegen. Niet […]
Modern baking boekreview
Modern baking geschreven door Donna Hay met ISBN 978 90 00 36055 en uitgegeven door Spectrum. Modern baking is een vertaling van het gelijknamige Engelse origineel. Voor wie haar (nog) niet kent. Donna Hay is een wereldberoemde Australische kok. Bekend van tv en van meer dan 27 boeken die wereldwijd meer dan 6 miljoen keer […]
Koekjesstempel productreview
Mijn eerste foodpost. Wat is dat leuk. Het begon met een mailtje dat ik eerder ontving. Heel enthousiast werd geschreven of ik het leuk zou vinden om een koekjesstempel uit te proberen. En vervolgens hierover wou bloggen. Ik ben op dat moment naar de website gegaan. Wat een leuk product is dat. Ik stuurde een […]