
Tant-pour-tant recept (TPT)
Tant-pour-tant, het zegt je misschien niks. De eerste keer dat ik het las dacht ik ook huh wat is dat. Tant-pour-tant is een mengsel van amandelpoeder en poedersuiker. Professionele banketbakkers kennen tant-pour-tant onder de afkorting TPT.
Ik maakte voor het eerst kennis met het tant-pour-tant recept of TPT recept toen ik macarons wilde maken. Voor macarons gebruik je namelijk tant-pour-tant.
Ik heb de letterlijk betekenis van tant-pour-tant opgezocht en dit betekend letterlijk zoveel voor zoveel. Waar deze bewoording vandaan komt heb ik (nog) niet terug kunnen vinden.
Tant-pour-tant recept

Ingrediënten
- 200 gram amandelpoeder
- 200 gram poedersuiker
Bereidingswijze
- Doe beide ingrediënten met elkaar in de keukenmachine en meng deze voor ca. 30 seconden.
- Zeef eventueel de tant-pour-tant voor gebruikt.

Tips & Tricks voor de tant-pour-tant:
- Mocht je geen keukenmachine bij de hand hebben, kun je er voor kiezen om deze in een gewone mixer te mengen.
Met smakelijke groet, Bakkenderwijs
Geef een reactie