Juni, wat een drukke maand. De schoolvakanties komen steeds dichterbij en voor de bakwereld ligt er een hoop vers fruit in de schappen. Wat heeft de maand juni Bakkenderwijs gebracht en hoe staat het met de statistieken.
2 Gezichten
De maand juni kent voor Bakkenderwijs 2 gezichten. 1 Daarvan zijn de statistieken waar ik later in deze on the blog nog uitgebreid op terug zal komen. Het andere gezicht zijn het aantal blogs.
In juni zijn er helaas maar 4 nieuwe blogs bijgekomen. Het is mij even niet gelukt om de beoogde regelmaat vast te houden. Zo is het zelfs voorgekomen dat er 2 weken lang niks nieuws verschenen is. Hier ga ik proberen verandering in aan te brengen en ervoor zorgen dat dit niet meer voorkomt.
Lemon curd
Wat er wel verscheen was het lemon curd recept. Deze zijdezachte curd is echt super. Naast dat de zelfgemaakte lemon curd lekkerder is dan diegene uit de supermarkt is de zelfgemaakte ook gezonder. De zelfgemaakte lemon curd bevat in tegenstelling tot de lemon curd uit de supermarkt geen toegevoegde kleur-, geur-, en smaakstoffen.
En als je nog niet overtuigd ben om de lemon curd te gaan maken. De lemon curd smaakt heerlijk in de yoghurt met wat verse aardbeien, maar in dit citroen creme biscuitrol recept is het helemaal een absolute topper! Een biscuitrol moet als het ware smelten op de tong en makkelijk te maken zijn en dat is het recept zeker!
Weekendje Epe
Ik ben in juni een weekendje in Epe geweest. We hadden een prachtig huisje midden in de bossen waar vogeltjes een nestje hadden en zich heerlijk baadde in een klein plasje water. De rust en het vrije was heerlijk.
Op de zaterdag van het weekendje Epe zijn we een dagje naar Hattem gegaan. We parkeerde de auto net buiten het hart van het centrum bij de Bleek. Hier was een restaurantje waar je verschillende activiteiten als boogschutten, waterfietsen, kano varen en anderen kon doen. Voordat we het centrum van Hattem in gingen zijn we hier een kopje koffie gaan drinken. Op aan poster zagen we Tsjechische honingtaart staan en omdat we hier zo benieuwd naar waren hebben we deze mee bestelt. Wat ik daarover kan zeggen… in 1 woord heerlijk! Inmiddels thuis ben ik aan het Googlen geslagen om een goed recept te vinden/maken en deze met jullie te delen. Hopelijk lukt dit snel.
Na de koffie met de Tsjechische honingtaart liepen we naar het centrum van Hattem. Hier ging ik naar het bakkerijmuseum. Binnenkort zal er een uitgebreid verslag over dit bakkerijmuseum op de site verschijnen. Maar 1 ding is zeker, wat heb ik genoten. Ik heb heel veel informatie tot me genomen en de camera heeft niet stilgestaan.
Statistieken
Dan nu de statistieken. Wat het andere gezicht is van de maand juni. Ik kijk dan ook regelmatig naar Google analytics hoe de afgelopen dagen zijn verlopen. Zo zag ik tegen het eind van de maand al dat de stijgende lijn, ondanks de stillere periode qua nieuwe blogs, toch heeft doorgezet. Wat echt top is!
De unieke bezoekers zijn bijna met 50% gestegen. In de maand juni zijn er 166 unieke bezoekers op de site geweest waardoor 229 sessies plaatsvonden. In de maand mei waren dit 111 bezoekers met 157 sessies.
Via Social Media vonden er 70 sessies plaats. Dit tegenover de 36 sessies in mei. Facebook, Instagram en Pinterest staan allen in de groene cijfers en hier valt zeker nog heel wat winst mee te behalen aangezien het feit dat ik de afgelopen maand een stuk minder actief ben geweest op Social Media.
Met de juiste stappen gaan we de goede kant op!
Met smakelijke groet, Bakkenderwijs
Geef een reactie