Juni een maand waar de temperatuur de 30°C aantikte. In die warmte zit ik over het algemeen meer binnen als buiten.
Een maand waar ik eindelijk weer wat meer kon bloggen en waar het stroofwafel truffels recept de aanrader onder de nieuwekomers is.
Naast nieuwe recepten bak ik regelmatig ook reeds bestaande recepten. Zo komt het appeltaart recept regelmatig voorbij. Wat misschien wel logisch is. Bijna iedereen houd van appeltaart en bij mij thuis zijn ze er gek op. Dit keer bakte ik de appeltaart voor een buurvrouw voor mij als bedankje. En vraag me niet hoe, maar het is me gelukt de appeltaart te laten mislukken… De bodem was niet gaar en hij storte gewoon in. Normaliter kan ik wel een beetje achterhalen wat er mis is gegaan. Maar dit keer, echt geen idee. De bovenkant was gelukkig wel eetbaar maar weggeven dat ging niet. Dat werden dan alsnog chocolaatjes als bedankje.
Wat wel een succes was. En misschien nog wel mooier/ luchtiger als ooit tevoren. Het kaischerschmarrn recept. Deze maakte ik voor 3 personen als avondmaaltijd. Ik heb het recept 1,5 keer gebruikt met 2 pannen. We hebben er heerlijk van gesmuld.
Statistieken
In mei zagen we de bezoeken al zakken. In juni heeft deze trend zich helaas nog verder doorgezet. 21168 bezoekers bezochten de site. Dit is het laagste aantal sinds november 2019. Misschien was ieder na al dat bakgeweld wel een beetje bakmoe. Hopelijk zien we in juli weer een stijging.
Top 3
De top 3 meest bezochte recepten in juni ziet er als volgt uit.
- Kokosbrood recept
Al tijden aan kop. - Kletskoppen recept
Inmiddels ook al weer even een stabiele top 3-er - Citroensorbet recept
De nieuwkomer in de top 3
Met de nieuwe nummer 3 zien we dat door de zon het ijs meer werd bezocht. Ik kwam laatst een ijssmaak tegen en dacht deze zou ik ook weleens kunnen maken. Al vraag ik me af hoe deze andere zal bevallen. Het is kokosijs.
On the roll.
Met een nieuwe review en recepten staat er weer een hoop lekkers te wachten. Ik kocht een tosti-wafelijzer en ging daarmee aan de slag. Hier zal je dan ook het een en ander van terug zien op de site.
Nu ik de smaak van het vaker bloggen heb te pakken hoop ik dit vast te kunnen zetten en door te kunnen voeren. En uiteindelijk zelfs verder uit te breiden. Al is dat nog even toekomstperspectief.
Met smakelijke groet, Bakkenderwijs
Geef een reactie