In april vond ik eindelijk weer bloem. Althans iemand vond het voor mij. En zo kan ik weer verder aan de bak. Super bedankt!
Waar in maart al volop gebakken werd, werd deze trend in april doorgetrokken. De bak ingrediënten vlogen de winkel uit en er werden volop heerlijke baksels gecreëerd.
Vorig jaar gaf aprilletje zoet nog een witte hoed. Dit jaar was de winter ver te zoeken. Niet eens een minuscuul laagje ijs vormde zich op de sloten. Met een nachtvorstje na moesten we het doen.
In april kwam dit heerlijke Nederlandse recept voor kruidkoek voorbij. Een ontbijtkoek die bij velen goed in de smaak is gevallen. Een recept waar je wel heel erg veel kruiden voor nodig hebt. Maar dat maakt de kruidkoek dan ook erg lekker.
Ook bakte ik een volkorenbrood. Op zich geen slechte poging. Maar ook niet goed genoeg om op de blog te zetten. Teveel handelingen die niet helemaal zo gingen als je zou denken. En in plaats van een mooi volkoren brood met zo’n rondje. Was mijn brood meer een tostibrood vorm. Erg vierkant dus. Wat toch ook wel een hele prestatie is. Als je het wilt lukt het niet. Het brood smaakte verder echt prima. Voor de korst had je enkel wel een goed stel tanden nodig.
Statistieken
Dat er massaal gebakken werd is terug te zien in de statistieken. 30.002 gebruikers vonden hun weg naar de site. Dat zijn er gemiddeld zo’n 1000 per dag. Vergeleken vorige maand kwamen er zo’n 5000 unieke bezoekers meer. Een mooie stijging.
Top 3
Al die bezoekers hebben weer voor een mooie top 3 best bezochte recepten van de maand april gezorgd.
- Kokosbrood recept
Wanneer zal dit recept eens van zijn troon afgestoten worden. - Kletskoppen recept
Flinterdunne koekjes, een echte traktatie. - Appeltaart recept
Een van de meest geliefde taart recepten van Nederland.
On the blog mei
Langzaam maar zeker krijg ik de smaak van het bloggen en bakken weer terug. En hopelijk resulteert dat snel in meer baksels en blogs.
Het word ook wel weer eens tijd voor een waarom gezond blog. Waarvan zou jij willen weten waarom het gezond is?
Met smakelijke groet, Bakkenderwijs
Geef een reactie