April doet wat hij wil. En Aprilletje zoet geeft nog weleens een witte hoed. Van heerlijk terrasjes weer naar een witte wonderwereld. April had het allemaal.
Het mooie weer zorgde ervoor dat Paasbrunch dit jaar buiten genuttigd kon worden. Dit was voor mij voor het eerst dat ik met Pasen buiten at. En wat is het toch heerlijk met wat natuur erom. Dan smaakt alles nog lekkerder.
De perenboom begon te bloeien. De kersen volgde kort daarop. De frambozen, aalbessen, blauwe bessen. Alles groeide en bloeide. Alles werd groener en groener. En met rap tempo ook nog eens. Kale bomen stonden in een week tijd vol in het groen.
Aan het eind van de maand kwam de blog opeens stil te liggen. En dit duurde ook even voort. Door onder andere een fikse griep lukte het me niet meer optijd te bloggen. Deze periode heeft me dan ook doen besluiten dat het anders moet. Sinds ik 3x in de week een blog plaatst lukt het me niet om vooruit te werken. Zodoende heb ik besloten terug te gaan naar 2 vaste blogs in de week met zo nu en dan een extra blog. Dit geeft me meer ruimte om vooruit te werken en de blogloze situaties in de toekomst te voorkomen.
Gelukkig was niet de hele maand blogloos en kwam er een hoop lekkers voorbij. Van een heerlijk knapperig focaccia recept. Gebakken in een gietijzeren pan. Tot een mooie en o zo lekkere aardbeien slof.
Ook kwam er een handig cup naar gram omrekentabel op de blog. Dit is echt een pagina om in je favorieten te zetten. Deze blog kan nog vaak van pas komen.
Statistieken
5424. Dat is het aantal bezoekers van de afgelopen maand. Het is wel wat minder als ik maart. Hopelijk kunnen we snel de stijgende lijn weer oppakken.
Top 3
In de top 3 hebben ook weer wat verschuivingen plaatsgevonden. Zo is er een nieuwe nummer 1. En zijn de 1 en 2 van maart een plekje gedaald.
- Koolhydraatarme gehakttaart recept
Gemaakt met shoarmakruiden en inmiddels een favoriet voor velen. - Koolhydraatsarm kokosbrood recept
Al maanden volop bezocht - Botercrème met aardbeien banketbakkersroom
Gemaakt met verse aardbeien
Ik ben benieuwd hoe deze recepten zich de aankomende tijd gaan houden. Het is wel duidelijk dat koolhydraatarme recepten gewild zijn. Dit is op bakgebied nog niet eenvoudig. Zeker omdat ik niet met allerlei suikervervangers en proteïne poeders aan de slag wil.
On the blog
In mei is het Moederdag en dat is toch wel echt een bakdag!
Ook wil ik aan de slag gaan met Weesper moppen en het recept met jullie delen.
Verder hoop ik weer goed vooruit te kunnen werken en komt het niet meer voor dat er geen blogs verschijnen.
Met smakelijke groet, Bakkenderwijs
Geef een reactie