Kokosmakronen recept
Door: 
 
Ingrediënten
  • 4 eiwitten
  • 150 gram suiker + 50 gram glucosestroop (of 200 gram suiker)
  • snufje zout
  • eetlepel maple siroop (of honing)
  • 200 gram kokosrasp
  • 35 gram bloem
  • theelepel vanille extract
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 175 °C
  2. Verwarm de glucosestroop samen met de vanille en de maple siroop tot deze goed vloeibaar is.
  3. Roer in een ruime pan alle ingrediënten door elkaar (ook de glucosestroop) en zet deze op een middelhoog vuur.
  4. Blijf goed roeren tot je een iets beter samenhangend geheel heb en haal dan de pan van het vuur. (paar minuutjes)
  5. Leg op een bakplaat stukjes ouwel papier en maak hier met twee lepels hoopjes op van het kokosmengsel.
  6. Zet de kokosmakronen in het midden van de oven voor 10 a 15 minuutjes.
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/koekjes/kokosmakronen-recept/