Speculoos kokosbollen recept
Door: 
 
Ingrediënten
  • 200 gram geraspte kokos
  • 150 gram crunchie speculoos pasta
  • 20 gram suiker
  • 2 eieren
  • ½ eetlepel maizena
  • 20 gram bloem
  • snufje zout
Bereidingswijze
  1. Mix de eieren met de suiker en het zout au bain marie tot de suiker volledig is opgelost en lichtgeel van kleur.
  2. Mix de speculoos pasta erdoor. (Verwarm eventueel nog licht tot 1 geheel).
  3. Zeef de bloem met de maïzena en klop het erdoor.
  4. Roer als laatste de kokosrasp erdoor.
  5. Laat volledig afkoelen en zet ca. 1 uur koud weg.
  6. Verwarm de oven voor op 165°C.
  7. Maak met een ijsknijper of met lepels bollen op de bakplaat bekleed met bakpapier.
  8. Bak de speculoos kokosbollen in 25 a 30 minuten goud bruin
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/koekjes/speculoos-kokosbollen-recept/