Pandan kokosbollen recept
Door: 
 
Ingrediënten
  • 200 gram geraspte kokos
  • 125 gram suiker
  • snufje zout
  • 2 theelepels pandan pasta
  • 30 gram patentbloem
  • ½ eetlepel maïzena
  • 3 eieren
Bereidingswijze
  1. Mix de suiker met het zout en de eieren au bain marie tot de suiker volledig is opgenomen en je een lichtgeel schuimig mengsel heb.
  2. Mix de pandan pasta erdoor.
  3. Meng de bloem met de maïzena in een apart bakje goed door elkaar.
  4. Zeef het boven het eischuim en mix het erdoor.
  5. Mix als laatste de kokos erdoor.
  6. Zet het mengsel afgedekt een uur koud weg.
  7. Verwarm de oven voor op 165°C.
  8. Maak met een ijslepel of 2 eetlepels hoopjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  9. Bak de pandan kokosbollen in 25-30 minuten goudbruin.
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/koekjes/pandan-kokosbollen-recept/