Granola recept
- 50 gram kokosolie
- 2 eetlepels extra vierge olijfolie
- 250 gram havermoutvlokken
- 50 gram amandelen
- 50 gram walnoten
- 10 gram sesamzaad
- 20 gram lijnzaad
- 10 gram zonnebloempitten
- 10 gram pompoenpitten
- 30 gram kokosschaafsel/rasp
- 1 eetlepel kaneel
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Smelt de kokosolie in een pannetje.
- Roer de olijfolie erdoorheen.
- Breek de walnoten in grove stukken.
- Meng in een aparte kom alle droge ingredienten door elkaar heen.
- Roer hier het oliemengsel door en schep goed door.
- Verdeel de granola over de bakplaat.
- Rooster 30 tot 40 minuten in de oven.
- Schep om de 10 minuten even om.
- Laat de granola volledig afkoelen.
- Bewaar in een luchtdichte trommel of wekpot.
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/suikervrij/granola-recept/
3.5.3251