Pecannoten- brie bladerdeeghapjes recept
Door: 
 
Ingredi├źnten
  • 6 plakjes roomboter bladerdeeg
  • 125 gram brie
  • ca. 30 gram pecannoten
  • honing
  • ei losgeklopt
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 200┬░C.
  2. Leg de plakjes bladerdeeg voor je op de werkplank en snijd ieder plakje schuin door (van ongeveer 2 naar 10 cm).
  3. Snij de brie in 12 stukjes en leg op het brede gedeelte van het bladerdeeg een stukje brie.
  4. Hak de pecannoten grof en verdeel deze over de hapjes bij de brie.
  5. Sprenkel wat honing over de brie/pecannoten heen.
  6. Pak de punt van het bladerdeeg en vouw deze over de inhoud heen. Plak deze vervolgens onder het bladerdeeg vast.
  7. Leg de hapjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  8. Besmeer de bladerdeeghapjes met het losgeklopte ei.
  9. Bak in 18-20 minuten goudbruin.
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/hartig/pecannoten-met-brie-bladerdeeghapjes-recept/