Appeltaartrolletjes recept
- 10 sneetjes wit casinobrood
- 2 appels
- 10 gram bloem
- 2 theelepels kaneel
- 125 gram kristalsuiker
- 100 gram gesmolten boter
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Maak de appels schoon en snij deze in kleine blokjes.
- Meng de appels met de bloem, 1 theelepel kaneel en 25 gram suiker.
- Snij de korsten van het brood zodat je een vierkant plakje over houd.
- Rol de plakjes brood met een deegroller nog platter.
- Meng de overige suiker en kaneel tot kaneelsuiker op een bord.
- Verdeel het appelmengsel in de lengte over de broodplakjes en rol deze over de lengte op.
- Probeer de rand goed aan te drukken zodat het blijft zitten.
- Rol het rolletje door de gesmolten boter en vervolgens door de kaneelsuiker.
- Leg de rolletjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.
- Bak in ca. 15 minuten goudbruin.
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/brood/appeltaartrolletjes-recept/
3.5.3251