Amandelmeel muffins
Door: 
 
Ingrediënten
  • 125 gram boter
  • 125 gram amandelmeel
  • 150 gram fijne suiker
  • 2 zakjes vanille suiker
  • 60 gram bloem
  • ½ theelepel bakpoeder
  • 3 eieren
  • snuf zout
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Zet 12 cupcakevormpjes klaar. (eventueel in een muffinblik)
  3. Smelt de boter in een pannetje.
  4. Zeef de bloem met het bakpoeder.
  5. Roer hier de rest van de droge ingrediënten doorheen.
  6. Mix de gesmolten boter en eieren door het bloemmengsel tot alles net door elkaar zit.
  7. Verdeel het amandelmeel muffins beslag over de vormpjes.
  8. Bak in 15-20 minuten gaar.
  9. Laat iets in de vorm afkoelen en vervolgens verder op een rooster.
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/gebak/amandelmeel-muffins/