Chocolade magic cake recept
Door: 
 
Ingredi├źnten
  • 4 eieren
  • 150 gram suiker
  • 120 gram boter
  • 100 gram bloem
  • 70 gram cacao
  • 1 theelepel vanille extract
  • 500 ml melk
  • poedersuiker om te bestrooien
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 160┬░C.
  2. Bekleed een bakvorm van 20x20cm met bakpapier en vet de randen goed in.
  3. Scheid de eieren en klop het eiwit stijf.
  4. Mix het eigeel met de suiker licht geel schuimig.
  5. Smelt de boter en mix dit samen met het vanille extract door het eigeelschuim
  6. Zeef de cacao met de bloem en mix dit door het eigeelschuim tot het opgenomen is.
  7. Giet langzaam de melk erdoor en roer het erdoor.
  8. Vouw/spatel voorzichtig het eiwitschuim door het beslag tot je kleine klontjes eiwit overhoud.
  9. Giet het beslag in de bakvorm en bak in 50 a 60 minuten gaar.
  10. Laat de chocolade magic cake volledig afkoelen alvorens deze uit de vorm te halen.
  11. Zet vervolgens de chocolade magic cake koel weg tot deze helemaal koud is.
  12. Bestrooi met poedersuiker voor het serveren.
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/gebak/chocolade-magic-cake-recept/