Zoet brood recept - Quick bread
Door: 
 
Ingrediënten
  • 200 gram suiker
  • 450 gram bloem
  • 18 gram bakpoeder
  • ¾ theelepel zout
  • 2 eieren
  • 350 ml melk
  • 120 ml zonnebloemolie
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Vet een cakeblik in en beleg de lange kant eventueel met een velletje bakpapier.
  3. Zeef de bloem met het bakpoeder.
  4. Roer de overige droge ingrediënten erdoorheen.
  5. Mix de eieren met de melk en de zonnebloemolie kort door elkaar.
  6. Mix beetje bij beetje het bloemmengsel erdoorheen.
  7. Schenk het beslag in het cakeblik.
  8. Bak in 50-60 minuten goudbruin en gaar.
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/brood/zoet-brood-recept-quick-bread/