Amandelpannenkoekjes recept
Door: 
 
Ingrediƫnten
  • 85 gram amandelen
  • 1 ei
  • 75 volle yoghurt
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Tot 1 eetlepel zoetstof naar smaak
  • Boter of olie om in te bakken.
Bereidingswijze
  1. Maal de amandelen met een keukenmachine fijn.
  2. Zeef het bakpoeder en roer het samen met de zoetstof erdoorheen.
  3. Roer de yoghurt en het ei erdoor.
  4. Spuit een beetje boter of olie in een koekenpan en laat warm worden.
  5. Schep 2 a 3 kleine hoopjes beslag in de pan.
  6. Bak ze op zacht vuur tot dat er bubbeltjes verschijnen en de bovenkant er bijna droog eruit ziet.
  7. Draai het amandelpannenkoekje voorzichtig om en laat nog even bruin bakken.
  8. Haal de amandelpannenkoekjes uit de pan en serveer direct.
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/suikervrij/amandelpannenkoekjes-recept/