Appelbeignets recept - beslag
Door: 
 
Ingredi├źnten
  • 3 a 4 goudrenetten
  • 100 gram bloem
  • snufje zout
  • ei
  • 125 ml melk
  • kaneelsuiker
  • zonnebloemolie om in te bakken
Bereidingswijze
  1. Verwarm de zonnebloemolie in een pan tot ca. 180┬░C.
  2. Kluts de ei met het zout de melk en de bloem tot een beslag.
  3. Schil de appels en snij de appels in plakken.
  4. Wentel de plakken appel door de kaneelsuiker.
  5. Als de zonnebloemolie heet genoeg is haal je een appelplak volledig door het beslag en laat je deze voorzichtig in de hete olie glijden.
  6. Bak de appelbeignets 2 a 3 minuten per kant tot ze mooi goudgeel van kleur zijn.
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/zonder-oven/appelbeignets-recept-beslag/