Amandelrotsjes recept
Door: 
 
Ingrediƫnten
  • 100 gram melkchocolade
  • 50 gram boter
  • 3 eetlepels golden syrup
  • 50 gram cornflakes
  • 25 gram gehakte amandelen
  • -
  • kleine cupcake papiertjes of stukjes bakpapier
Bereidingswijze
  1. Smelt de chocolade met de boter en de golden syrup au bain marie.
  2. Meng de cornflakes met de gehakte amandelen door elkaar.
  3. Roer de chocolade goed door tot je een mooi glanzende massa heb.
  4. Haal van het vuur en roer de cornflakes met de amandelen erdoor.
  5. Roer tot alles goed onder de chocolade zit.
  6. Schep hoopjes in kleine cupcake papiertjes of op kleine stukjes bakpapier.
  7. Laat volledig afkoelen alvorens deze te serveren
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/koekjes/amandelrotsjes-recept/