Whoopies recept
Door: 
 
Ingredi├źnten
  • 500 gram bloem
  • snuf zout
  • ½ theelepel bakpoeder
  • 125 gram boter op kamertemperatuur
  • 150 gram suiker
  • 100 gram witte basterdsuiker
  • 250 ml melk
  • 1 ei
  • 1 theelepel vanillesuiker
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 220┬░C.
  2. Zeef de bloem met het zout en het bakpoeder boven een kom.
  3. Mix de boter met de suiker door elkaar.
  4. Klop de melk en het ei erdoorheen.
  5. Mix vervolgens beetje bij beetje het bloemmengsel erdoor tot je een glad beslag heb.
  6. Maak op bakpapier met twee lepeltjes hoopjes van ca 5 diameter of gebruik een spuitzak om de whoopies op te spuiten.
  7. Bak de whoopies in 6 a 8 minuten gaar.
  8. Laat de whoopies volledig afkoelen op een rooster.
  9. Vul de whoopeis door de gekozen vulling op 1 cake schelp te smeren en een 2de schelp er zachtjes bovenop te duwen.
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/basis/whoopies-recept/