Frambozen yoghurtijs recept
Door: 
 
Ingrediƫnten
  • 500 gram diepvries frambozen
  • 500 gram Griekse yoghurt
  • 100 gram kristalsuiker
  • 1 eetlepel citroensap
  • 20 gram magere melkpoeder
  • 1 theelepel vanille extract
  • 1 blaadje gelatine
Bereidingswijze
  1. Leg het blaadje gelatine in een bakje met water.
  2. Verwarm de frambozen met het citroensap, de suiker en het vanille extract tot (bijna) aan de kook.
  3. Roer het melkpoeder erdoorheen.
  4. Knijp het blaadje uit en los het op in het frambozen mengsel.
  5. Giet het frambozen mengsel door een zeef en laat volledig afkoelen.
  6. Roer de Griekse yoghurt door het frambozen mengsel.
  7. Giet het frambozen ijsmengsel in je ijsmachine en volg de instructies van je machine.
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/ijs/frambozen-yoghurtijs-recept/