Honing-kaneel cornbread muffins recept
Door: 
 
Ingredi├źnten
  • 200 gram maismeel
  • 175 gram patentbloem
  • 15 gram bakpoeder (=1 zakje)
  • 1 theelepel zeezout
  • 1 theelepel kaneel
  • 2 eieren
  • 125 ml honing
  • 250 ml karnemelk
  • 120 gram boter
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180┬░C.
  2. Vet een muffintray met 12 gaten in of maak gebruik van muffinpapiertje.
  3. Smelt de boter.
  4. Zeef de bloem met het bakpoeder boven een kom.
  5. Meng de overige droge ingredienten hier doorheen.
  6. Voeg de karnemelk, honing en eieren toe en mix het tot een geheel.
  7. Mix als laatste de gesmolten boter door het beslag.
  8. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes.
  9. Bak in 20 minuten goudbruin en gaar. (Als sateprikker er schoon uitkomt is de honing-kaneel cornbread muffin klaar)
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/wereldbakkertje/amerikaans/honing-kaneel-cornbread-muffins-recept/