Glutenvrije kruidnootjes
Door: 
 
Ingrediënten
  • 150 gram rijstmeel
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 100 gram suiker
  • 1 ei
  • snufje zout
  • 50 gram roomboter
  • 2 theelepel koekkruiden/speculaaskruiden
  • 1 theelepel kaneel
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 150°C.
  2. Zeef de rijstmeel en het bakpoeder boven een kom.
  3. Meng de overige droge ingrediënten hierdoor.
  4. Voeg de roomboter en het zout toe en kneed tot je een bal deeg heb.
  5. Rol hier van kleine rondjes ter grote van een knikker.
  6. Leg deze op een bakplaat bekleed met bakpapier en druk de onderkant iets plat.
  7. Zorg dat er minimaal een cm tussen de glutenvrije kruidnootjes zit.
  8. Bak in ca. 20 minuten klaar.
Recipe by Bakkenderwijs at https://www.bakkenderwijs.nl/recepten/koekjes/glutenvrije-kruidnootjes/